Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mobilbanki megoldáshoz keres tesztelőket az osztrák Erste Bank és Sparkassen

Címkék: osztrák bank, osztrak, osztrák bankszámla, erste bank, osztrák erste bank

mobil-bankolasWindows rendszerű mobiltelefonon működő bankolási rendszert indít az osztrák Erste Bank és  Sparkassen december 5.-től, az alkalmazás a Microsoft oldaláról tölthető le.

Aki tesztelni szeretné a rendszert, a következő oldalon jelentkezhet Ausztriából: http://modernsteskonto.sparkasse.at/
A regisztráció december 9.-én kezdődik, minden tesztelő egy Windows telefont kap, hogy segíthessenek a szolgáltatás fejlesztésében.

Az Internetes bankolás fő funkciói: pénz átutalása, a számlaegyenleg lekérdezése, jelenlegi hitelkártya egyenleg állapota, bank és hitelkártyák letiltása. A rendszer képes a legközelebbi fiókok és bankautomaták (ATM) helyzetének meghatározására, segélykérésre és a legfrissebb valuta árfolyamok közlésére.

Ausztriában 2012. januárjától forgalmazzák a szolgáltatók a Windows Phone operációs rendszerrel működő Nokia okostelefonok forgalmazását.

“A Windows alapú telefonok minden tekintetben megkönnyítik a felhasználók életét. Kommunikáció, szórakozás, közösségi oldalak látogatása és már a banki szolgáltatások is elérhetők lesznek. Az új Erste Bank alkalmazás segítségével lehet majd a bankszámlát kezelni, pénzt átutalni és persze sok más egyéb szolgáltatás is elérhető lesz a Windows Phone Panorama segítségével”, mondta Claudia Panozzo, a Microsoft Ausztria Windows Phone marketingért felelős vezetője az új alkalmazásról.

“Az Android alkalmazásra sajnos még várni kell, ennek oka a technológia összetettsége”, magyarázta Günter Lazel, az Erste Bank termékmenedzsere. A júniustól letölthető iPhone alkalmazás nagyon népszerűnek bizonyult: a 60.000 letöltőtől 4.5 csillag után már kiérdemelte az öt csillagot az iTunesban.

“Az Android felhasználók számára is a legjobb minőséget akarjuk garantálni”. A hivatalos rajt valamikor jövő tavasszal lesz. Addig az Android felhasználók mobiljukkal a mobil böngészőre optimalizált mobil banki funkciót használhatják, áll az osztrák bank hivatalos közleményében.

Kapcsolódó cikkek:

GenialCard az osztrák Hanseatic Banktól

| Reblog! 0 |
Reblog hírfolyam | Like hírfolyam